Restaurant STIEL goes Oriental!

Eind 2023 kondigt STIEL aan het roer om te gooien en een volledige transformatie te ondergaan. Met de laatste dagen van het 'oude' STIEL in zicht kunnen gasten nog genieten van de klassieke gerechten, met het STIEL Classics menu. Daarna wordt alles anders! Wat blijft is het ambacht in de keuken; topkwaliteit en natuurlijk het gebruik van duurzame en lokale producten.

In januari 2024 is het zover, STIEL sluit tijdelijk haar deuren om op vrijdag 12 januari met een knallend openingsfeest het nieuwe restaurant te onthullen: STIEL Oriental! De smaak van het oosten. Hier kun je je laten meenemen op een culinaire ontdekkingstocht door de Oriëntaalse keuken. Geef je over aan een explosie van smaken. Geniet van de diversiteit aan gerechten met intens rijke ingrediënten en specerijen. Kom proeven en beleef!

Reclamefabriek heeft voor STIEL de gehele rebranding verzorgt, van persberichten tot social media content en van het nieuwe webdesign tot het ontwerp van het logo en de nieuwe menukaart. Een prachtig project!

Webdesign

Geheel in de Oriëntaalse stijl is een website ontwikkeld waar het gebruiksgemak voorop staat. Om alvast in de juiste stemming te komen kan de websitebezoeker een muziekje afspelen tijdens het scrollen op de website. Centraal staat het ontdekken van het menu van STIEL Oriental, van de starters, tot dinerkaart en dranken. Daarnaast is het reserveren van een tafel middels een integratie met Guestplan natuurlijk een belangrijk onderdeel van de website.

Social Media

Gedurende de periode van de aankondiging tot de heropening is Social Media een belangrijk kanaal geweest voor de rebranding. Met verschillende Social Media posts op Facebook en Instagram zijn de volgers, middels sneakpeaks en een aftelkalender, meegenomen in de reis en voorbereid op de heropening van het nieuwe STIEL.

Bekijk deze website
Gerelateerde projecten

Award-winning designs
voor echte klanten

met het team van de reclamefabriek haal je jarenlange ervaring in huis

Al ruim 20 jaar expert in het maken van websites, marketing & video