Een MultiPager website is perfect inzetbaar als “corporate website”

Een Reclamefabriek Multipager website is natuurlijk ook geheel responsive. Maar dat is nog niet alles. Een Multipager bevat ook extra pagina's & landingspagina’s. Het team van de reclamefabriek is gespecialiseerd in het bouwen van responsive websites. Geoptimaliseerd voor gebruik op desktop, tablet én mobiel. Door een ervaren team van designers, content creators, developers en online marketeers onder één dak zorgen wij voor jouw online succes. Het blijft niet alleen bij een mooi ontwerp, ook de vindbaarheid, user experience en conversie hebben bij ons de hoogste prioriteit.

Wat is een Multipager website?

Reclamefabriek.nl is zelf ook een MultiPager, met CMS, voor het toevoegen van nieuws, pagina's en onze portfolio en nog veel meer... Wij leggen het graag aan u uit!

Een Multipager website wordt opgebouwd met de perfecte URL-structuur

Wanneer je als ondernemer kiest voor een nieuwe en uitgebreide (Multipager) website, wil je dat deze ook goed geïndexeerd wordt binnen de zoekresultaten van de grote zoekmachines, zoals Google. Daarom beginnen we met een uitgebreid trefwoordenonderzoek en het opstellen van een Google vriendelijke' URL-structuur. Dit is de basis van het design maar vooral de basis van het (online) succes! Maar dat is nog niet alles.  

Extra landingspagina's

Een MultiPager bevat ook extra landingspagina’s en onderhoud en updates. Desgewenst leggen wij je graag uit welke mogelijkheden er zijn voor jouw bedrijf. Geheel vrijblijvend natuurlijk.

Neem contact op
met het team van de reclamefabriek haal je jarenlange ervaring in huis

Al ruim 20 jaar expert in het maken van websites, marketing & video