Het reclamefabriek CMS is de ideale manier om zelf je website te onderhouden.

Alle websites van de reclamefabriek worden standaard geleverd met CMS (content management system). Een CMS is dé manier om zelf jouw website te beheren zonder dat je ons daarvoor nodig hebt. In het weekend nog even snel een nieuwsbericht plaatsen? Of wil je toch 's avonds laat nog even de teksten op de homepage veranderen? Geen probleem met het reclamefabriek CMS.

Onderhoud vindt online plaats in de website zelf.

Bij de Reclamefabriek hebben we specifiek gekozen om onze websites te ontwikkelen in Webflow. Een van de belangrijke redenen hiervoor is het CMS systeem voor onze klanten. Het CMS systeem van Webflow werkt zo intuïtief dat iedereen er mee uit de voeten kan, ongeacht jouw kennis van computers. Het unieke van het reclamefabriek cms is, dat het onderhouden van je website online in de website zelf plaatsvindt. What you see is wat you aanpast (in dit geval)! Daarnaast werkt het cms met gebruiksvriendelijke collecties voor bijvoorbeeld het toevoegen van nieuwsberichten of producten.

Grootste voordelen:

  • Werken in uw site zelf = beter: Eenvoudig zelfstandig werken in je website
  • Enorm gebruiksvriendelijk
  • ‍Snelle doorontwikkeling

Videotutorials

Na oplevering van een website ontvang je een persoonlijke video van circa 5 minuten met uitleg over het voor jouw op maat gemaakte CMS systeem. Zo ben je direct klaar voor het onderhoud van jouw eigen website. En mocht je er toch niet helemaal uitkomen, dan staan onze specialisten 6 dagen in de week voor je klaar.

Neem contact op
met het team van de reclamefabriek haal je jarenlange ervaring in huis

Al ruim 20 jaar expert in het maken van websites, marketing & video