Met CMSflow heeft u de volledige controle over uw content en beheert u al uw online marketing op één plek. CMSflow is ontwikkeld voor ondernemers die gebruik maken van een Webflow website, maar is daarnaast ook te gebruiken als Headless CMS. Voeg content toe en publiceer op alle beschikbare en gebruikte (social media) kanalen. Zo bespaart u veel tijd en behoud u het overzicht. CMSflow, flows your content.

CMSflow helpt uw online succes te vergroten

  1. Webflow CMS --> Voeg content zoals: blogs, vacatures, social posts, paginateksten, producten of agenda items toe aan uw website, via het gebruiksvriendelijke Webflow CMS.
  2. CMSflow --> Connect via CMSflow uw gerealiseerde content aan het gewenste social media kanaal, website of webshop.
  3. Publish --> Publiceer uw content en CMSflow doet de rest. Binnen enkele minuten staan uw posts op de social media kanalen, de producten in uw webshop en gaat het blogbericht of de vacature online.

Volledige integratie met Webflow websites

Maakt u gebruik van een Webflow website? Dan wordt CMSflow volledig geïntegreerd. Hierdoor beheert en distribueert u snel en gemakkelijk uw content vanuit het gebruiksvriendelijke Webflow CMS. U creëert een eigen content hub en plaatst deze content in korte tijd op alle gewenste platformen. Hierdoor bespaart u veel tijd en wordt het makkelijker om content te genereren.

Ook te gebruiken als Headless CMS

Geen Webflow website, maar wel een eigen online marketing en content platform? CMSflow is ook te gebruiken als Headless CMS inclusief overzichtelijk CMS & dashboard.

Meer informatie & tarieven CMSflow

Ga creatief aan de slag met het maken en beheren van content en publiceer met één druk op de knop. Meer informatie en tarieven: www.cmsflow.nl

Neem contact op
met het team van de reclamefabriek haal je jarenlange ervaring in huis

Al ruim 20 jaar expert in het maken van websites, marketing & video