Met e-mailmarketing brengt u uw boodschap direct naar de inbox van uw klanten.

Reclamefabriek creëert, verstuurt en analyseert doelgerichte en conversie-verhogende nieuwsbrieven. Wil je meer halen uit jouw klantenbestand, of wil je jouw huidige bestand uitbreiden? Dan hebben wij de ideale maatwerk oplossingen voor jou in huis. Met de juiste e-mails houd je jouw doelgroep op de hoogte. Breng informatieve en gepersonaliseerde boodschappen over bijvoorbeeld, aanbiedingen, nieuwe producten, nieuws of tips. Ook is het mogelijk om marketing automation in te zetten met e-mailmarketing. Hiermee worden automatische nieuwsbrieven verstuurt naar nieuwe of bestaande klanten.

Wat is e-mailmarketing?

E-mailmarketing is nog steeds een goed presterend online marketingkanaal. E-mailmarketing omvat alle vormen van marketing via e-mail. De bekendste vorm is het versturen van informatieve nieuwsbrieven en productmailings. Ook automatische e-mailcampagnes vallen hieronder. E-mailmarketing is ook een middel om de loyaliteit van je klanten te verhogen, nieuwe leads te genereren of meer verkoop te stimuleren.

Hoe werkt e-mail marketing?

E-mail is een relatief goedkoop marketingmiddel om eenvoudig een grote groep te bereiken. Hoe beter de doelgroep is ingericht, hoe effectiever je e-mailmarketing. Ook is e-mailmarketing een middel dat eenvoudig te personaliseren is. Met behulp van de juiste e-mail marketingsoftware kun je zien wat de wensen van jouw klant zijn. E-mailmarketing software analyseert het gedrag per klant. Hierdoor wordt er in kaart gebracht waar de klant op zoekt, wanneer de klant het meest actief is en of de klant doorklikt op een e-mail. Met deze informatie weet je meer van de klant en de wensen van de klant. Reclamefabriek maakt graag voor jou een maatwerk strategie om uw e-mailmarketing naar een hoger niveau te brengen.

E-mailmarketing behoort nog steeds tot één van de best converterende onlinemarketingkanalen bij bedrijven!

Neem contact op
met het team van de reclamefabriek haal je jarenlange ervaring in huis

Al ruim 20 jaar expert in het maken van websites, marketing & video