Reclamefabriek voor het onderwijs, de Educatiefabriek

De Educatiefabriek is hét onderwijsplatform van de Reclamefabriek. Kindcentra, basisonderwijs, opvanglocaties, (scholen)stichtingen en middelbaar onderwijs kunnen hier terecht voor een maatwerk website en meerdere online marketingoplossingen.

De Educatiefabriek het onderwijsplatform voor:

  • Kindcentra
  • Basisonderwijs
  • Opvanglocatie
  • (Scholen) stichtingen
  • Middelbaar onderwijs


Reclamefabriek Schagen -  Onderwijs website - Educatiefabriek - Stichting KopwerkReclamefabriek Schagen -  Onderwijs website - Educatiefabriek - BlosseReclamefabriek Schagen -  Onderwijs website - Educatiefabriek - BlosseReclamefabriek Schagen -  Onderwijs website - Educatiefabriek - Blosse

De Educatiefabriek Lokaal

Speciaal voor kindcentra, basisscholen en opvanglocaties bieden wij de Educatiefabriek lokaal een maatwerk website oplossing eenvoudig beheer inclusief heel veel functionaliteiten zoals o.a. maatwerk design, maatwerk techniek (dus geen beperkingen), gebruiksvriendelijk onderhoudssysteem (cms) en nog veel meer....

Extra informatie over:

De Educatiefabriek Regionaal

Een maatje groter dan Lokaal en speciaal voor (basisschool/kindcentra)stichtingen en middelbare scholen bieden wij de Educatiefabriek Regionaal. Deze onderwijs website is een website oplossing met een maatwerk design, geen technische beperkingen en de beschikbare functionaliteiten volledig afgestemd om educatie.

CMSFlow

En als kers op de taart heeft de Educatiefabriek regionaal websiteoplossing als extra functionaliteit CMSFlow wat zorgt voor een geautomatiseerde koppeling met de onderliggende scholen of kindcentra om eenvoudig informatie en content te delen.

Bovendien zorgt CMSFlow voor een koppeling met de social media kanalen waardoor het doorplaatsen van nieuws, vacatures of activiteiten met één druk op de knop gepubliceerd worden op Facebook, Instagram of Linkedin.

Extra informatie over:

Online marketingoplossingen voor het onderwijs

Met CMSFlow zet u al een flinke stap in de automatisering en het distribueren van uw content naar de beschikbare Social Media kanalen, maar ook tussen de website van de school en de stichting. Deze functionaliteit wordt als extra optie aangeboden bij de Educatiefabriek lokaal en standaard meegeleverd bij de Educatiefabriek Regionaal. Daarnaast kunt u kiezen voor de aanvullende marketing diensten die door de reclamefabriek worden aangeboden zoals; zoekmachine optimalisatie, Google adwords, Google Display marketing, Social Media ondersteuning & Social Media Ads.

Onderwijs & online marketing, dat hoeft toch niet?

Bij de reclamefabriek denken we daar anders over en daarom bieden wij binnen het Educatiefabriek platform de online marketing tools aan. Weten waarom? Neem dan contact met ons op.

Extra informatie over:

Neem contact op
met het team van de reclamefabriek haal je jarenlange ervaring in huis

Al ruim 20 jaar expert in het maken van websites, marketing & video