Wat is het doel van de video? Wat wil je met een video bereiken? Wil je puur informeren, of wil je een product verkopen? Gaat het om creëren van draagvlak bij de doelgroep?

Dit zijn de kernvragen die aan een videoproductie vooraf gaan. Wat voor video je ook wilt laten maken, het is de bedoeling om een video te produceren waarmee je een doelgroep overtuigt, of waarmee je een item of thema uitgebreid in de schijnwerpers zet. Dan moet er dieper worden nagedacht over de invulling van de opdracht. Wie vormen jouw doelgroep? Hoe kunnen we hen bereiken? Welke boodschap willen we overbrengen? En wie of wat komt er in beeld?

Een greep uit onze collectie:

De Videos van Geert Klaver, Makelaar uit Nieuwe Niedorp

Sinds Geert online te vinden is op Facebook maken wij de videos. Het idee om te beginnen met videomarketing is ontstaan tijdens een Kerstavond diner. Er zijn nu al meer dan 100 films gemaakt en we gaan gestaag door!

Deze korte docu over "Emigrerenuit.Amsterdam" moet u ook even zien!

Geert en Koen samen op pad ... dat is altijd een hit!

Videos van Sam van Dalen, Autobedrijf uit Opmeer.

Sam filmt zelf en edit ook alles zelf. Maar soms mogen wij meedenken en filmen ... en heel soms ook editen ... Deze video is door Sam en Koen samen gefilmd en ge-edit.

Nou vooruit dan, nog eentje van Sam...

Openingsvideo van de Gevelklaarfabriek van Spaansen uit Harlingen

Nog een oude uit de doos...

met het team van de reclamefabriek haal je jarenlange ervaring in huis

Al ruim 20 jaar expert in het maken van websites, marketing & video