Van vier websites naar één

Voor Vlaming Groep uit Zwaagdijk hebben we een nieuwe website ontworpen en gebouwd. De Vlaming Groep bestaat uit vier divisies, die eerder allemaal een eigen website hadden:

  • Vlaming Agri: divisie die zich bezighoudt met landbouwmachines. Vlaming Agri biedt een breed programma kwaliteitsmerken aan op het gebied van tractoren, grondbewerking, gewasbescherming en tracks
  • Vlaming Irridelta: Irridelta heeft ruim 40 jaar ervaring in beregening en alle gerelateerde producten.
  • Vlaming Intern Transport: divisie die zich bezighoudt met al het intern transportmaterieel zoals palletwagens, orderverzameltrucks, elektrische heftrucks etc.
  • Vlaming Products: gespecialiseerd in speciaal bouw voor de agrarische- en industriële sector. Alle productiefacetten zoals het ontwerpen, produceren en afmonteren wordt in eigen huis gedaan. Dit gaat dus om alle producten die in eigen huis worden ontwikkeld en gefabriceerd.

De uitdaging zat er in alle vier de divisies te integreren in één website, waar alle merken en producten terug komen op een centrale plek. Uiteindelijk hebben we een overzichtelijke website weten te creëren waar alle divisies goed terug komen.

Bekijk deze website
Gerelateerde projecten

Award-winning designs
voor echte klanten

met het team van de reclamefabriek haal je jarenlange ervaring in huis

Al ruim 20 jaar expert in het maken van websites, marketing & video