Als iemand je al jaren vraagt...

Hey Koen! Wanneer ga je nu eens voor ons een nieuwe website bouwen?

Dan loop je natuurlijk de kans dat de website door een ander gebouwd gaat worden! En dat gebeurde ook bij SP2000. Simon en Yvonne Peetoom eigenaren van SP2000 haalde zelf iemand in huis om een website te bouwen. Deze website voldeed aan alles, en zag er goed uit, maar de jaren zijn verstreken en dat zie je altijd vrijwel direct aan het "Design", dus... kreeg ik weer de vraag: Koen.... En nu hadden we tijd!

Door de jaren heen had ik al een beetje bedacht hoe we het zouden gaan doen, maar als je eenmaal bezig bent, kom je toch tot veel meer kennis van het product. Een "Excavator" wordt blind gekocht, moet snel en makkelijk te vinden zijn. Daarnaast moet de klant eenvoudig in een Whatsapp berichtje kunnen vragen wat de conditie is van een bepaald onderdeel van zo'n gigantisch apparaat.

De website gebouwd en klaar ... of toch niet?

Naar volle tevredenheid van Simon, maar vooral Yvonne die met ons CMS moet werken (en dat bleek een hele opluchting) stond de nieuwe website online. Nu komen we er na een jaar achter dat we misschien toch wat extra filters erin moeten zetten. Dit omdat Rick de statistieken nauwlettend in de gaten houdt. Dan wil ik je even wat vertellen ...

Juist, een website is nooit af ....

Juist, een website is nooit af.... zodra de website online staat zijn er altijd een paar rondes van verbetering (standaard bij ons tenminste) Maar gedurende het jaar verzamel je heel wat statistieken waarbij je tot andere inzichten komt. Daarnaast veranderd een bedrijf ook nog wel eens, maar dat is nu niet het geval. Wij gaan de website weer beter maken!

Oh ja ... de headervideo van deze site is natuurlijk ook door ons gemaakt! Zoals we al vertelden: alles in eigen hand!

Bekijk deze website
Gerelateerde projecten

Award-winning designs
voor echte klanten

met het team van de reclamefabriek haal je jarenlange ervaring in huis

Al ruim 20 jaar expert in het maken van websites, marketing & video