Proef de natuur: Rundveemuseum

Of wij het zagen zitten om de nieuwe website voor het Rundveemuseum te Aartswoud te creëren? Daar konden we als mannen uit de polder natuurlijk geen nee tegen zeggen!

Over het Rundveemusem

De Stichting Rundveemuseum Aat Grootes heeft in het Westfriese dorp Aartswoud een rundveemuseum opgezet. Een ‘levend’ museum waarin tal van bedreigde oude Nederlandse rundveerassen door raszuivere fok voor ondergang worden behoed. Een museum vol leven, waar altijd iets te zien of te beleven valt. Ook is er een ontdekkingspad en een educatief centrum, dat bezoekers informeert over de historie van die oude rassen en over de melkveehouderij en het plattelandsleven in de loop der tijden.

Onze aanpak

Om een grote slag te maken in de digitalisering was een gebruiksvriendelijke en informatieve website van groot belang. Om dit te bereiken is een helder UX design gecreëerd binnen de bestaande huisstijl van het museum.

Er is een ticketsysteem geïntegreerd om het reserveren en afrekenen van entreetickets te automatiseren, dit is eenvoudiger voor de gebruiker, en ontlast de vrijwilligers die bij het museum werken. Daarnaast werkt het museum met "adoptie koeien", hiervoor hebben we een webshop gecreëerd zodat bezoekers direct online een koe kunnen adopteren.

Door ons flexibele CMS is het nu heel eenvoudig geworden voor het bestuur om zelf de hele website te beheren.

Ook op zoek naar een website voor uw museum of evenementenlocatie? Neem dan contact met ons op.

Bekijk deze website
Gerelateerde projecten

Award-winning designs
voor echte klanten

met het team van de reclamefabriek haal je jarenlange ervaring in huis

Al ruim 20 jaar expert in het maken van websites, marketing & video