Van vier websites naar één

Probedrijven is een sociaal gedreven onderneming die zich inzet voor een sociale en duurzame samenleving. Probedrijven streeft naar inclusiviteit en circulariteit. De doelstelling op gebied van inclusiviteit is: werk voor iedereen toegankelijk maken. Probedrijven bestaat uit Progroen & Milieu, Proverpakken & Ontwikkelen, Probezorgt en Promail & Print.

Na eerder al een geheel nieuwe website te hebben ontwikkeld voor de zelfstandig opererende divisies, mocht Reclamefabriek opnieuw werken aan de ontwikkeling van een nieuwe website passend bij de vernieuwde visie. Ons belangrijkste advies was het samenbrengen van de divisies onder de paraplu van Probedrijven. Door terug te gaan naar één website, waarin genavigeerd kan worden naar de verschillende divisies, versterken we de domeinnaam autoriteit. Dit zorgt voor een betere online vindbaarheid en ranking in de zoekmachines. Bijkomend voordeel is dat alle content vanuit één CMS systeem beheerd kan worden, waardoor onder andere nieuwsartikelen gemakkelijk aan de juiste divisie gekoppeld kunnen worden.

Belangrijk binnen de website is het centraal zetten van de mensen en daarnaast ook de focus op duurzaamheid te benadrukken. Er zijn veel beelden gebruikt van échte mensen die werken bij één van de divisies. Daarnaast komt de duurzaamheid op diverse plekken mooi naar voren.

Bekijk deze website
Gerelateerde projecten

Award-winning designs
voor echte klanten

met het team van de reclamefabriek haal je jarenlange ervaring in huis

Al ruim 20 jaar expert in het maken van websites, marketing & video