Compleet nieuwe website

Probedrijven heeft onze online expertise aangevraagd om de reeds bestaande website beter op de markt te zetten. Tijdens het eerste onderzoek is gebleken dat de oude website te statisch was, waarbij wijzigingen in bronbestanden of content niet direct zichtbaar waren op de juiste plek. Dit is zeer nadelig voor de online vindbaarheid, daarom is besloten om de website compleet te vernieuwen.

Probedrijven is opgebouwd uit meerdere divisies; Progroen, Proschoon, Probezorgt en Proverpakken. Alle divisies opereren zelfstandig en hebben nu allen een eigen website. Met deze diversiteit in pagina’s kunnen wij zeer gericht de juiste doelgroep direct bereiken om zo de commercie te verhogen.  

Progroen & Milieu is één van de divisies van Probedrijven.
Progroen & Milieu is één van de divisies van Probedrijven.
De website van Proschoon is gemaakt door reclamefabriek
De website van Proschoon is gemaakt door reclamefabriek

Specifieke URL-structuur & WCAG

Wij hebben een nieuwe opbouw en specifieke URL-structuur toegepast. De uitdaging hierbij is dat de website moet voldoen aan de WCAG-regels, die door de overheid zijn opgesteld. Hierbij gaat het om digitale toegankelijkheid voor iedereen, dus ook voor mensen met een (functie) beperking. Onze SEO-specialisten houden de website nauwlettend in de gaten om de vindbaarheid te optimaliseren en de online-doelstellingen te bereiken en vast te houden.

Bekijk deze website
Gerelateerde projecten

Award-winning designs
voor echte klanten

met het team van de reclamefabriek haal je jarenlange ervaring in huis

Al ruim 20 jaar expert in het maken van websites, marketing & video