Wat is Lean?

Wil je graag weten wat Lean is? Of ben je op zoek naar een Lean Management opleiding? Kijk dan eens op de website van Lean Instituut Management. Deze website is ontworpen door de Reclamefabriek en bevat alles wat u moet weten over Lean - van training, advies en het bestellen van Lean boeken.

Lean Management Instituut biedt een breed scala aan trainingen en opleidingen voor wie meer wil weten over Lean. Van bedrijfsopleidingen tot executieve workshops en webinars, het Instituut heeft voor elk wat wils. Plus, met hun handige online platform, zijn al deze middelen binnen handbereik!

Lean Instituut biedt advies over hoe u lean in uw eigen bedrijf kunt implementeren. De experts van het Instituut helpen bedrijven over de hele wereld al jaren met het optimaliseren van hun processen en activiteiten. Bovendien bieden ze nuttige case studies die laten zien wat werkt en wat niet werkt voor andere bedrijven. Een andere handige functie van de website is de mogelijkheid om online boeken te bestellen. Hierbij is er vanuit de hoofdwebsite een koppeling gemaakt met Shopify waar de boeken daadwerkelijk besteld kunnen worden.

De nieuwe website van het Lean Management Instituut biedt klanten een gemakkelijke manier om op de hoogte te blijven van alles wat met lean management te maken heeft en hun bedrijfsprocessen te optimaliseren voor succes. Voor de Reclamefabriek was de ontwikkeling en het ontwerpen van de website een mooie uitdaging waarbij design, gebruiksgemak en zoekmachine optimalisatie de drie belangrijke pijlers waren. We zijn trots op het eindresultaat.

Bekijk deze website
Gerelateerde projecten

Award-winning designs
voor echte klanten

met het team van de reclamefabriek haal je jarenlange ervaring in huis

Al ruim 20 jaar expert in het maken van websites, marketing & video