Kleurrijke website voor Kopwerk


Kopwerk, gevestigd in de Kop van Noord-Holland, is een dynamische scholengemeenschap die de waarde van diversiteit en inclusie belichaamt. Met een toegewijd team van 400 onderwijsprofessionals streven zij ernaar om kinderen van groep één tot acht een betekenisvolle leerervaring te bieden, ongeacht hun achtergrond of herkomst. Bij Kopwerk wordt elk individu gewaardeerd en geaccepteerd zoals hij of zij is.

Ontwerp en Ontwikkeling:


De visuele identiteit van de website is vakkundig ontworpen door Heldergroen, die een levendig en kleurrijk thema heeft gekozen dat de vreugde van leren en de levendigheid van jeugd weerspiegelt. Ons team kreeg de opdracht om dit design tot leven te brengen en een functionele, gebruiksvriendelijke website te bouwen.

Kenmerken van de Website:

  1. Kleurrijk en Vrolijk Ontwerp: De website straalt een gevoel van vreugde, verwondering en positiviteit uit, wat perfect past bij het onderwijsklimaat dat Kopwerk wenst te creëren.
  2. Informatiecentrum: Naast algemene informatie over de overkoepelende organisatie, fungeert de website als een centraal platform waar bezoekers gedetailleerde informatie kunnen vinden over elk van de scholen die deel uitmaken van de Kopwerk-gemeenschap.
  3. Interactiviteit en Animaties: Om het interactieve karakter van de website te benadrukken en de gebruikerservaring te verbeteren, hebben we gebruik gemaakt van moderne webtechnologieën, waaronder Javascript. De geïntegreerde animaties dragen bij aan het speelse gevoel van de site, wat  aantrekkelijk is voor jongere bezoekers en hun families.


Het eindproduct is niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar ook functioneel en gebruiksvriendelijk. We zijn er trots op dat we hebben bijgedragen aan het creëren van een online aanwezigheid die de missie en visie van Kopwerk echt belichaamt.

Bekijk deze website
Gerelateerde projecten

Award-winning designs
voor echte klanten

met het team van de reclamefabriek haal je jarenlange ervaring in huis

Al ruim 20 jaar expert in het maken van websites, marketing & video