Klaver Makelaardij; een Buitengewoon goede makelaar

In de kop van Noord-Holland kent iedereen Geert Klaver. Hij is naast makelaar ook een sprankelende persoonlijkheid en verhalenverteller. Je weet waarschijnlijk al dat Klaver Makelaardij al jaren klant van ons is wat betreft video. Deze video zetten we even online, omdat hij zo mooi is ... en daarmee bedoelen wij de Eenhoorn! Die prachtige boerderij uit de Middenbeemster.

Webdesign nieuwe website

Recent hebben we voor Klaver Makelaardij samen met Avot Media de gehele website vernieuwd. Het design van de website is gemaakt door Reclamefabriek.

Video & zo

Bij Geert is er meer dan enkel een website. Klaver Makelaardij heeft een compleet content-platform voor alle drone bezichtigingen, blogs en interessante video’s over de huizenmarkt, bijzondere woningen en inspirerende nieuwsitems. Elke week gaat Geert op pad met Koen. Ze hebben gezamenlijk de Drone Donderdag in het leven geroepen. Wij ondersteunen Klaver Makelaardij daarnaast o.a. in de sociale media, Facebook en SEA campagnes.

Voor wie Geert zijn video’s niet kent …

Al 6 jaar filmen wij met Geert, samen op pad met als doel de bekendste videomakelaar worden van Nederland. Of dat gelukt is ... ach ... misschien was het doel wel dat we elkaar vaker zouden zien ... want je vrienden zie je te weinig. En dat is 100% zeker gelukt!

Geert Klaver, Klaver Makelaardij onderweg naar de Eenhoorn
Geert Klaver, van Klaver Makelaardij onderweg naar De Eenhoorn

Welke werkzaamheden voeren wij uit:

  • Webdesign
  • (drone) Video
  • SEO
  • Social Advertising


Ook kunnen we even afwijken van het standaard patroon!
Bekijk deze website
Gerelateerde projecten

Award-winning designs
voor echte klanten

met het team van de reclamefabriek haal je jarenlange ervaring in huis

Al ruim 20 jaar expert in het maken van websites, marketing & video