Van bijna niets naar iets (heel moois)

Dutch-Flame Production & Trading B.V. is al ruim 40 jaar dé specialist in de handel en productie van aanmaakmiddelen. Anno nu mag het familiebedrijf, met een productiecapaciteit van 100 miljoen consumentenpakketten op jaarbasis, zich wereldleider noemen.

Beurzen over de hele wereld

Dutch-Flame is dé specialist als het gaat om white- en private label producten. Vanuit de eigen fabriek in Zeewolde worden alle producten, desgewenst inclusief de verpakking, op maat geleverd en verspreid. De producten passen zij aan, aan de behoeften en wensen van de klanten. Om de aanmaakblokjes te distribueren werkt Dutch Flame over de gehele wereld samen met distributeurs en inkopers. Deze partijen worden via beurzen op alle continenten gezocht en benaderd. De website en online marketing werden hierbij niet ingezet als verkoopkanaal. Maar dat is nu wel anders...

Realisatie website

De eerste stap in het  proces was het vernieuwen van de sterk verouderde website waarbij de focus lag op het design en de SEO. Hierbij moest rekening gehouden worden met het internationale karakter van het bedrijf. Na het uitvoeren van een (Engelstalig) trefwoordenonderzoek is de url-structuur bepaald waarbij de focus lag op de vindbaarheid van de producten en het private label. Daarnaast is beleving een belangrijk aspect geworden om zo aan te geven waar en voor welke doeleinden de aanmaakmiddelen gebruikt worden.

Online marketing

Na het online gaan van de website werd er meteen al succes geboekt. Meerdere aanvragen volgde en ondanks dat Dutch Flame al wereldleider was op het gebied van aanmaakmiddelen wordt het bedrijf online beter gevonden en serieuzer genomen als grote speler in de markt. Nog steeds worden er jaarlijks meerdere beurzen aangedaan. Het verschil is alleen dat de online marketing er op gericht is de beurzen van te voren beter onder de aandacht te brengen bij de doelgroep via de website en de social media kanalen van het bedrijf.

Wat hebben wij gedaan voor Dutch Flame?

  1. Webdesign
  2. Camerawerk
  3. SEO (Zoekmachine optimalisatie)
  4. Facebook - en LinkedIn promotie
  5. E-mail marketing
Bekijk deze website
Gerelateerde projecten

Award-winning designs
voor echte klanten

met het team van de reclamefabriek haal je jarenlange ervaring in huis

Al ruim 20 jaar expert in het maken van websites, marketing & video