Vindbaarheid via Google, een visitekaartje en alle gegevens op een rij

Het hebben van een website is een must. Dat weet iedereen. Toch? Bij reclamefabriek komen we echter klanten tegen die stiekem de voorkeur hebben in persoonlijk contact. En dat snappen we.  Maar al te goed.

Het één staat echter niet los van het ander. Online en persoonlijk contact vormen vaak een prachtige combinatie. Waar bij de één de aanschaf van een product en het benodigde advies voor 99% digitaal kan, is bij de ander persoonlijk advies onontbeerlijk.

Digitaal visitekaartje

Dat laatste is bij Amanda en Marc van der Zwet van het West-Friese familiebedrijf PVC Vloerenconcurrent het geval. De afgelopen weken hebben we een nieuwe website voor ze ontwikkeld. Eentje die nóg overzichtelijker is en waar je nóg meer informatie vindt over alle producten en diensten die PVC Vloerenconcurrent levert.

Het doel is een digitaal visitekaartje presenteren dat, dankzij een trefwoordenonderzoek en de juist geschreven teksten, in de top tien bij Google verschijnt. En dat is gelukt. Het is geen ingewikkeld technisch hoogstandje, de website is simpelweg een eerste kennismaking. Die eerste ontmoeting volgt met zo’n website vanzelf ;)

Pakje boter

“Natuurlijk hebben wij een website. We zijn er achter de schermen even mee bezig geweest en zijn trots op het resultaat. Desalniettemin hebben wij liever persoonlijk contact. Elkaar even in de ogen kijken en aanvoelen wat de wensen en de vragen zijn. Waar we kunnen helpen en welk advies is op zijn plaats. We hebben het tenslotte niet over een pakje boter. Een nieuwe vloer koop je niet zomaar,” aldus Amanda.

Anno 2021

Maar misschien is het ook even wennen? Anno nu is het leggen van een nieuwe vloer nog steeds vakwerk dat met de hand wordt gedaan. De zoektocht naar de juiste vloer begint tegenwoordig echter online, in plaats van in de showroom. En daarom is de website vernieuwd. Zo kan de eerste inspiratie online opgedaan worden, maar is de oproep vooral om daarna langs te gaan in de gezelligste showroom van Nederland in Zwaag.

“Met eigen ogen zien, voelen en horen werkt nu eenmaal echt het beste"

Ook in 2021. Neem van ons aan – en we gaan al wat jaartjes mee - dat verandert nooit!

Werkzaamheden:

  • Webdesign
  • Data
  • Online Marketing
Bekijk deze website
Gerelateerde projecten

Award-winning designs
voor echte klanten

met het team van de reclamefabriek haal je jarenlange ervaring in huis

Al ruim 20 jaar expert in het maken van websites, marketing & video